Građevinsko zemljište, Marina, 8000 m2

ID Kod300351012-37

Detalji nekretnine

Lokacija:
Marina
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Zemljište
Cijena:
2.400.000€
Površina:
8.000 m2

Opis nekretnine

Prodaje se građevinko zemljište u Marini kod Trogira ukupne površine 8000 m2. Zemljište je locirano u rijetko izgrađenom dijelu mjesta, te je samo nekoliko desetaka metara udaljeno od mora i uređene plaže. Pristup do parcele osiguran je putem s dvije strane, a sva potrebna infrastruktura se nalazi u neposrednoj blizini. Parcela je namijenjena za izgradnju villa za odmor. Vlasnik zemljišta je izradio 3D vizualizaciju objekata kao ideju za mogući projekt. 3D projekcija je izrađena na osnovu odredbi postojećeg PP općine Marina (namjena, katnost, koeficijent izgrađenosti...).
U dogovoru s vlasnikom moguća je djelomična ili potpuna kompenzacija na način da investitor jedan dio iznosa ili kompletan iznos cijene zemljišta kompenzira kroz projekt, tj. kroz izgrađene objekte na zemljištu.
Također, moguća je i varijanta da se kompenzacija realizira i preko objekata na nekoj drugoj lokaciji.
Za sve dodatne informacije obratiti se na dolje navedene kontakte.

Karakteristike

Ostalo
  • Tip zemljišta: građevinsko
Ivan Paić
Agent s licencom
Ulica kralja Zvonimira 7b, 22000 Šibenik
Mob
+385 99 400 20 79
Telefon
+385 22 550 285

Pošalji upit

 
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.