Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA
Pažljivo pročitajte prije korištenja ove web stranice Dobro došli na web mjesto RE/MAX -a, remax-domani.hr. Ciljevi ove web stranice uključuju pružanje potrošačima pristupa informacijama o oglasima, nekretninama i zemljištu za prodaju i iznajmljivanje za cijelu organizaciju RE/MAX i podružnica RE/MAX, kao i raznim pitanjima vezanim uz nekretnine za koje mislimo da bi mogli biti od interesa za vas. Podaci o tvrtki i podaci o organizaciji RE/MAX i podružnicama RE/MAX također su dostupni na ovoj web stranici. Kako bismo osigurali sigurno, nenapadno okruženje za sve posjetitelje ove web stranice, uspostavili smo ove "Uvjete korištenja". Pristupom bilo kojem području remax-domani.hr pristajete na obvezu dolje navedenih odredbi i uvjeta. Ako se ne slažete sa svim Uvjetima korištenja, nemojte koristiti ovu web stranicu.

OBAVIJEST O AUTORSKIM PRAVIMA
Materijali na ovoj web stranici, kao i organizacija i izgled ove web stranice zaštićeni su autorskim pravima i zaštićeni su američkim i međunarodnim zakonima o autorskim pravima i odredbama ugovora. Na ovoj web stranici možete pristupiti, preuzimati i ispisivati ​​materijale isključivo za vašu osobnu i nekomercijalnu uporabu, međutim, bilo koje ispisivanje ove web stranice ili dijelova web stranice mora sadržavati obavijest o autorskim pravima RE/MAX-a. Nikakvo pravo, naslov ili interes u bilo kojem od materijala sadržanih na ovoj web stranici ne prenosi se na vas kao rezultat pristupa, preuzimanja ili ispisa takvih materijala. Osim ako nije drugačije naznačeno, ne smijete kopirati, mijenjati, distribuirati, prenositi, prikazivati, reproducirati, objavljivati, licencirati, stvarati izvedena djela, povezivati ​​ili uokvirivati ​​na drugom web mjestu, koristiti na bilo kojem drugom web mjestu, prenositi ili prodavati bilo koju dobivenu informaciju s ove web stranice, bez pisanog dopuštenja RE/MAX -a. Prethodna zabrana izričito uključuje, ali nije ograničena na, prakse "struganja zaslona" ili "struganja baze podataka" radi dobivanja popisa korisnika ili drugih informacija.


ZNAKOVE
RE/MAX®, Iznad Crowd®-a, Napravite korak iznad Gomile®, Out in Front®, It's the Experience®, The Real Estate Superstars®, dizajn vodoravnih traka crveno-bijelo-plave boje i RE/ MAX grafički logotip s toplim zrakom jedan je od registriranih servisnih znakova RE/MAX International, Inc. Oznake RE/MAX International ne smiju se koristiti na bilo koji način bez prethodnog izričitog pisanog dopuštenja RE/MAX International.


POVEZNICE
Radi vaše udobnosti, RE/MAX može pružiti poveznice na razne druge web stranice koje bi vas mogle zanimati. Međutim, RE/MAX ne kontrolira takve web stranice i nije odgovoran za njihov sadržaj niti je odgovoran za točnost ili pouzdanost bilo kojih informacija, podataka, mišljenja, savjeta ili izjava sadržanih na takvim web stranicama. Nadalje, politika privatnosti RE/MAX primjenjiva je samo kada ste na našoj web stranici. Nakon što se povežete na drugu web stranicu, trebali biste pročitati politiku privatnosti te web stranice prije otkrivanja bilo kakvih osobnih podataka. Ako odlučite pristupiti bilo kojoj od web stranica trećih strana povezanih na ovu web stranicu, to činite na vlastitu odgovornost. RE/MAX zadržava pravo ukidanja bilo koje veze ili programa povezivanja u bilo kojem trenutku.

ODRICANJE
MATERIJALI KOJI SE SADRŽE NA OVOJ WEB STRANICI DOSTAVLJAJU SE NA OSNOVI "KAKAV JESTE" I "KOLIKO JE DOSTUPNO", BEZ BILO KAKVIH ZASTUPANJA ILI JAMSTAVA. RE/MAX IZRIČITO SE ODRIČE OD SVIH TAKVIH ZASTUPANJA I JAMSTAVA, BILO IZRIČITIH ILI IMPLICIRANIH, UKLJUČUJUĆI BEZ OGRANIČENJA JAMSTVA NA NASLOV, NEUVREMENJENJE ILI IMPLICIRANA JAMSTVA ZA MERCHANTILABILNOST I ORGANIZACIJU. RE/MAX NE JAMČI TOČNOST ILI POTPUNOST INFORMACIJA, TEKSTA, GRAFIKE, VEZE ILI DRUGIH STAVAKA KOJE SE SADRŽE U OVIM MATERIJALIMA. RE/MAX MOŽE IZVJENITI PROMJENE NA OVOJ WEB STRANICI U BILO KOJE VREME BEZ OBAVIJESTA. DOK RE/MAX TEŽI ODRŽAVATI INFORMACIJE NA OVOJ STRANICI TOČNE I AKTUELNE, RE/MAX NE MOGU JAMČITI TOČNOST, POTPUNOST ILI ROKOVITOST INFORMACIJA. INFORMACIJE URED RE/MAX WEB STRANICE MOGU SADRŽATI TEHNIČKE NETOČNOSTI ILI TIPOGRAFSKE POGREŠKE. RE/MAX ZADRŽAVA PRAVO NA IZMJENE, ISPRAVKE I/ILI POBOLJŠANJE INFORMACIJA KOJE SE SADRŽE NA OVOM WEB STRANICU, U BILO KOJE VRIJEME, BEZ OBAVIJESTI.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI
NI U KOM SLUČAJU RE/MAX NE BITE ODGOVORAN ZA BILO KAKVU ŠTETU KOJA JE PROIZVODILA IZ KORIŠTENJA, ILI NEMOGUĆNOSTI KORIŠTENJA WEB STRANICE, UKLJUČUJUĆI, ALI NE OGRANIČENO NA IZRAVNE, IZREDNE, SLUČAJNE, POSEBNE ILI POSLJEDIČNE OŠTEĆENJA, ČAK I AKO/ SAVJETENO JE O MOGUĆNOSTI TAKVE ŠTETE. ZATO ŠTO NEKE NADLEŽNOSTI ZABRANJUJU ISKLJUČENJE ILI OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI ZA POSLJEDIČNE ILI SLUČAJNE ŠTETE, GORNJA OGRANIČENJA SE MOŽDA NE ODNOSE NA VAS.


NADOPUNE
RE/MAX zadržava pravo izmjene web stranice remax-domani.hr i ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te može u bilo kojem trenutku izmijeniti ove Uvjete korištenja ažuriranjem ove objave. Povremeno biste trebali posjetiti ovu stranicu kako biste pregledali tada važeće Uvjete korištenja jer vas obvezuju. Vaše korištenje ove web stranice nakon svake takve promjene predstavlja vaš pristanak da ćete slijediti i biti vezani Uvjetima korištenja kako je promijenjeno. Ako je bilo koja promjena za vas neprihvatljiva, jedini način da prekinete korištenje web stranice.