15.06.2023

RE/MAX – najbolja globalna franšiza već 11 godina

Sa prisutnošću u preko 110 zemalja, globalna prisutnost RE/MAX mreže je neusporediva s bilo kojom drugom mrežom u svijetu nekretnina. Razlog je to zašto je RE/MAX jedanaestu godinu za redom dobio priznanje kao najbolji globalni franšizni brand prema magazinu Entrepreneur u 2023. godini.

Rangiranja, koja su dio poznate liste Franchise 500 magazina Entrepreneur, fokusiraju se na međunarodnu veličinu i rast tvrtke, uzimajući u obzir i troškove i naknade, podršku franšiznih partnera, snagu brenda, financijsku snagu i stabilnost.

RE/MAX ima snažnu prisutnost diljem svijeta - u više zemalja i teritorija nego bilo koji drugi brend nekretnina", kaže Shawna Gilbert, potpredsjednica RE/MAX Global i Commercial. "RE/MAX partneri s ponosom predstavljaju ovaj brend i izvrsnost koju on simbolizira. Koriste tu vrijednost brenda i druge konkurentske prednosti RE/MAX-a kako bi razvili svoje poslovanje, bez obzira gdje se nalazili."

Profesionalci iz industrije diljem svijeta biraju RE/MAX ne samo zbog prepoznatljivosti brenda, već i zbog njegovih resursa vrhunske kvalitete. Ranije ove godine, brend je lansirao osvježenu Globalnu platformu za upućivanje klijenata, sveobuhvatnu tehnološku platformu koja automatski prevodi upućivanja na više od 50 lokalnih jezika i pojednostavljuje proces poslovanja preko granica.

Resursi, prepoznatljivost kod potrošača i podrška su faktori koji doprinose statusu RE/MAX-a kao lidera u industriji.